- Förrätter -
RÄKTOAST
Handskalade räkor - majonnäs - rödlök - crispsallad - tomat – ägg
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
VITLÖKSBRÖD
- Varmrätter -
GRILLAD OXFILÉ
200 g – tryffelpotatispuré –sparris – rödvinssås
GRILLAD ENTRECOTE
250 g – potatisgratäng – kall bearnaise – sparris
SANGUINE BURGARE
200 g högrevsfärs – ost - bacon – tomat – crispsallad- pickladlök – BBQ sås - chilimajonäs – pommes frites
GRILLAD Tomahawk
800 g – entrecote med ben – kall bearnaise – rödvinsås – ugnsbakade örtklyftpotatis - grönsaker
GRILLAD HALLOUMI MED BAKPOTATIS
bakpotatis- örtemulsion-sparris- rucola
OXFILÉPASTA
Oxfilé – krämig sås – grönsaker
UGNSBAKAD TORSK
ugnsbakad bakpotatis- chilimarinerade räkor- pepparrotskräm- chablissås
- Menyförslag -
MENYFÖRSLAG 1
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD OXFILÉ
200g – tryffelpotatispuré – sparris – rödvinssås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 2
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
UGNSBAKAD TORSK
CREME BRULEE