- Förrätter -
RÄKTOAST
Handskalade räkor - majonnäs - rödlök - crispsallad - tomat – ägg
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
MÅNADENS SALLAD
Kockens val av grönsaker
VITLÖKSBRÖD
CHILIMARINERAD SCAMPI
- Varmrätter -
GRILLAD OXFILÉ
200 g – tryffelpotatispuré – rostade rotsaker – rödvinssås
GRILLAD RYGGBIFF
250 g – örtrostad klyftpotatis – pepparsås
GRILLAD ENTRECOTE
250 g – potatisgratäng – kall bearnaise – rostade rotsaker
SANGUINE BURGARE
200 g högrevsfärs – ost – stekt ägg - bacon – tomat – crispsallad- rödlök – BBQ sås - saltgurkamajonäs – pommes frites
CHILIBURGARE
200 g högrevsfärs – ost – jalapeno - bacon – tomat – crispsallad- rödlök BBQ sås – chilisås - saltgurkamajonäs – pommes frites
GRILLAD TOMAHAWK STEAK
800 g – entrecote med ben – kall bearnaise – pepparsås – ugnsbakade örtklyftpotatis - ugnsbakade rotsaker
BOOKMAKER TOAST
Oxfilé – pepparotskräm – rödlök – tomat – crisp sallad – pommes frites
VEGETARISK PASTA
Champinjoner – zucchini – paprika – krämig sås
OXFILÉPASTA
Oxfilé – krämig sås – grönsaker
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakade rotsaker – citronkräm
- Menyförslag -
MENYFÖRSLAG 1
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD OXFILÉ
200g – tryffelpotatispuré – rostade rotsaker – rödvinssås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 2
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakade rotsaker – citronkräm
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 3 ( FÖR TVÅ PERSONER)
MÅNADENS SALLAD
Kockens val av grönsaker
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD TOMAHAWK STEAK
800 g – entrecote med ben – kall bearnaise – pepparsås – ugnsbakad örtklyftpotatis - ugnsbakade rotsaker
CHOKLADMOUSSE
SORBET
- Barnmeny -
PASTA BOLOGNESE
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsrostad örtklyftpotatis - citronkräm