À la Carte
- Förrätter -
RÄKTOAST
Handskalade räkor - majonnäs - rödlök - crispsallad - tomat – ägg
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
VITLÖKSBRÖD
Kashke bademjan
Auberginröra - lök - mynta - vitlök - valnötter - kashk - bröd
- Varmrätter -
GRILLAD OXFILÉ
200 g – tryffelpotatispuré – rödvinssky - sparris
GRILLAD ENTRECOTE
250 g – potatisgratäng – kall bearnaise -sparris
CHEESEBURGARE
200 g högrevsfärs – ost – bacon – tomat – crispsallad- picklad rödlök – BBQ sås - saltgurka–chilimajonnäs- pommes frites
GRILLAD T-Bone STEAK
800 g – hängmörad biff och filè – kall bearnaise – pepparsås – ugnsbakade örtklyftpotatis - ugnsbakade rotsaker
BOOKMAKER TOAST
Oxfilé – pepparotskräm – rödlök – tomat – crisp sallad – pommes frites
Grillad halloumi med bakpotatis
bakpotatis – örtemulsion – sparris – rucola
OXFILÉPASTA
Oxfilé – krämig sås – grönsaker
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakad bakpotatis – chilimarinerade räkor- pepparrotskräm-chablissås
FISK-OCH SKALDJURSSOPPA
Fisk-räkor-krämig hummersås-grönsaker
LAMMRACKS
Tryffelpotatispuré - rödvinssky - sparris
A Touch from Persia
kobideh
Köttfärsspett - ris - grillad tomat - mast mousir* - tahchin**
Joje
Saffransmarinerad kyckling - ris - grillad tomat - mast mousir* - tahchin** - citron
Bakhtiyari
Lammytterfilé - saffransmarinerad kycklinginnerfilé - ris - grillad tomat - mast mousir* - marinerade oliver - tahchin**
Shishlik
Lammracks - ris - grillad tomat - mast mousir* - marinerade oliver - tahchin**
Barg
Bankad lammytterfilé - ris - grillad tomat - mast mousir* - marinerade oliver - sir torshi*** - tahchin**
”The Shah”
Barg - Shishlik - Kobideh - Joje - ris - grillad tomat - mast mousir* - tahchin** - sir torshi***
- Menyförslag -
MENYFÖRSLAG 1
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD OXFILÉ
200g – tryffelpotatispuré – sparris – rödvinssås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 2
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakad bakpotatis – chilimarinerade räkör-pepparotskräm-chablissås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 3 ( FÖR TVÅ PERSONER)
VITLÖKSBRÖD
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD Tomahawk
800 g – hängmörad biff och filè – kall bearnaise – rödvinssky – ugnsbakad örtklyftpotatis - grönsaker
CHOKLADMOUSSE
CRÈME BRULÈE