- Förrätter -
RÄKTOAST
Handskalade räkor - majonnäs - rödlök - crispsallad - tomat – ägg
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
VITLÖKSBRÖD
- Varmrätter -
GRILLAD OXFILÉ
200 g – tryffelpotatispuré – rödvinssky - sparris
GRILLAD ENTRECOTE
250 g – potatisgratäng – kall bearnaise -sparris
CHEESEBURGARE
200 g högrevsfärs – ost – bacon – tomat – crispsallad- picklad rödlök – BBQ sås - saltgurka–chilimajonnäs- pommes frites
GRILLAD T-Bone STEAK
800 g – hängmörad biff och filè – kall bearnaise – pepparsås – ugnsbakade örtklyftpotatis - ugnsbakade rotsaker
BOOKMAKER TOAST
Oxfilé – pepparotskräm – rödlök – tomat – crisp sallad – pommes frites
Grillad halloumi med bakpotatis
bakpotatis – örtemulsion – sparris – rucola
OXFILÉPASTA
Oxfilé – krämig sås – grönsaker
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakad bakpotatis – chilimarinerade räkor- pepparrotskräm-chablissås
FISK-OCH SKALDJURSSOPPA
Fisk-räkor-krämig hummersås-grönsaker
Helgrillad oxfilè med 4 olika tillbehör
grönsaker -- sallad-- potatis-- rödvinssky--bearnaisesås
- Menyförslag -
MENYFÖRSLAG 1
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD OXFILÉ
200g – tryffelpotatispuré – sparris – rödvinssås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 2
LÖJROMSTOAST
30g från Bottenviken - klassiska tillbehör
UGNSBAKAD TORSK
Ugnsbakad bakpotatis – chilimarinerade räkör-pepparotskräm-chablissås
CREME BRULEE
MENYFÖRSLAG 3 ( FÖR TVÅ PERSONER)
VITLÖKSBRÖD
OXFILÉ CARPACCIO
Rostade pinjenötter - parmesan – rucola
GRILLAD T-Bone STEAK
800 g – hängmörad biff och filè – kall bearnaise – pepparsås – ugnsbakad örtklyftpotatis - ugnsbakade rotsaker
CHOKLADMOUSSE
CRÈME BRULÈE